Aankoop

Uw woning in goede handen

Woning Aankoop

Steeds meer woningzoekenden beginnen in te zien dat er winst bij de aankoop van een woning behaalt kan worden door van de marktkennis en vaktechnische kwaliteiten van een makelaar gebruik te maken in het aankoopproces. 

Met een aankoopmakelaar vergroot je aanzienlijk de kans dat je een woning koopt omdat die dezelfde taal spreekt als de verkopende makelaar en het bod van de koper op de juiste wijze overbrengt aan de verkopende makelaar.

Voor de verkopende makelaar is de kans nihil dat de koper na de mondeling overstemming ineens komt met aanvullende eisen en opnieuw wil gaan onderhandelen.

Een verkopende makelaar kan zich niet permitteren, zeker  als er meerdere kopers zijn, dat kopers later afhaken omdat ze bijvoorbeeld nog bij ander woningen aan het kijken en onderhandelen zijn.

“Je consulteert als het om het welzijn van je eigen lichaam gaat uiteindelijk toch ook een specialist, ondanks alle informatie die op Internet is te vinden?”

Zelf woning aankoop

Twijfelt u toch of u zelf de aankoop wilt doen?

Geen probleem: voor € 149,- inclusief btw nemen wij de woning nauwkeurig op en maken we foto’s. Op basis van deze gegevens, die we met u bespreken, kunt u alsnog besluiten om zelf de aankoop te doen. Dan werken we de gegevens uit in een taxatierapport waarbij € 149 ,- in mindering word gebracht op het normale taxatie tarief.

Het alternatief is dat u ons als aankoopmakelaar neemt, daarvoor hanteren wij twee verschillende tarieven. 

Er is een tarief van € 1.500= inclusief BTW voor de situatie dat u zelf al de juiste woning hebt gevonden en een ander tarief voor als u een woning wilt kopen tussen bv. 200.000 – 300.000 euro maar u heeft nog geen idee wat voor soort woning en in welke plaats.

Waarom zou u niet ‘klankborden’ met een makelaar die voor uw belangen opkomt en voor u de beste prijs en voorwaarden voor u uit onderhandelt?

Grote beslissing in uw leven

Een woning koopt u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven en de (financiële) beslissingen die u maakt zijn voor een lange termijn. De beperkte kosten voor een aankoopmakelaar verdienen zich altijd terug!

“Zorgvuldig onderzoek vooraf voorkomt teleurstelling achteraf”

Als aankoopmakelaar onderzoeken wij voor u als koper zaken zoals de bouwtechnische staat, mogelijke beperkingen van een (ontwerp) bestemmingsplan en milieuaspecten.

Vervolgens overleggen wij samen met u de aankoopstrategie en voeren wij namens u de onderhandelingen over de prijs en voorwaarden en bewaken wij de financieringstermijn.

Daarna controleren wij de koopovereenkomst die door de verkopende makelaar word gemaakt. (soms staan daar details in die niet gunstig zijn voor u als koper)

Gelukt!

Het formulier is met succes verzonden.
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.